- Záloghitelezés: 

Mindenki életében előfordulhat, hogy azonnal szüksége van készpénzre, pl.: lakásfelújításra, elromlott mosógépre, autóvásárlásra, esküvői vagy ballagási ajándékra, beiskolázásnál a gyerekek tankönyvére, vállalkozóknak áru vásárlására, alkalmazottak fizetésére vagy járulékok kiegyenlítésére, stb... és még sorolhatnánk. Rengeteg hirtelen nehézséget okozó kiadás adódhat az életben, amikor a várt bevétel késik, és a leggyorsabb megoldás a záloghitel! BIZTONSÁGOS és előre KISZÁMÍTHATÓ! 

Már hosszú évek óta a PSZÁF illetve az MNB engedélye és szabályozása következtében banki feltételekkel fix THM mellett lehet hitelt felvenni  a zálogházakban is.

 

Nálunk NINCS bújtatott költség:

                                     - NINCS készpénz folyósítási díj

                             - NINCS tárolási költség

Senkinek nem kerül veszélybe a háza illetve lakása, ha a várt pénzbevétele késik. Ha a záloghitelt nem tudja a 90 napos futamidő + 30 nap türelmi időn belül kiváltani, SEMMI GOND: BÁRMENNYI IDEIG MEGHOSSZABBÍTHATÓ és senki nem kerül BÁR listára! Meghosszabbításnál csak az eltelt idő kamatát kell kifizetni és a kezelési díjat. NEM KELL törleszteni a hitel összegéből, továbbra is ugyanolyan feltételekkel 90 nap + 30 napig érvényes zálogjegye (zálogszerződése) lesz ügyfeleinknek. Tehát nálunk nem kell havonta törleszteni, 4 hónapja van rá, hogy kiváltson vagy hosszabbítson! Érvényes, le nem járt zálogtárgya pedig BIZTONSÁGBAN van nálunk, nem kerül sem eladásra, sem beolvasztásra a futamidő és a türelmi idő alatt! Kérésre, amennyiben igényli, telefonon is értesítjük ügyfeleinket zálogjegyük lejáratának közeledtéről, így még véletlenül sem tud megfeledkezni a lejárat dátumáról.

DISZKRÉTEN és BIZTONSÁGOSAN tud Kincses Plusz Zálogházainkban HITELT FELVENNI!

 - Új- és használt ékszerek értékesítése: arany-, ezüst- és acél ékszerek árusítása kedvező áron

- Karikagyűrűk értékesítése: katalógusból 2-3 napos határidővel rendelhetők

- Bizományi értékesítés: bízza ránk ékszerét bizományos értékesítésre! Ön meghatározza az árat, mi pedig mindent megteszünk, hogy mielőbb eladjuk.

- Zálogból visszamaradt HERENDI és ZSOLNAY porcelánok értékesítése

- Törtarany és törtezüst felvásárlás: magas áron, azonnali készpénz kifizetéssel

- Csere: megunt, sérült ékszereit vásárlásnál beszámítjuk

- Ékszerjavítás: forrasztás, kőpótlás, kézi vésés, felújítás, méretre igazítás...

 

********* 

Áraink

 

ÚJ ARANY ÉKSZEREINKET:

16.990 Ft helyett 14.990 Ft/g ártól kínáljuk

KATALÓGUSBÓL RENDELHETŐ KARIKAGYŰRŰKET:

16.990 Ft helyett 14.990 Ft/g áron választhatnak 

HASZNÁLT ARANY ÉKSZEREINKET:

11.990 Ft/g áron árusítjuk

 ezen termékeink felújítottak és sérülésmentesek

 

Pillanatnyi készletünk üzleteinkben más és más, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken! Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Az arany világpiaci árának folyamatos növekedése miatt ma Magyarországon az új arany ékszerek 15.000 - 20.000 Ft/g közötti áron kaphatóak.

   Folyamatos akciókkal várjuk

 

  kedves vásárlóinkat!

 

*********

 A záloghitelről

90 napos futamidőre nyújtunk záloghitelt arany és ezüst ékszerekre.  További 30 nap türelmi idő áll rendelkezésére, hogy záloghitelét  kiváltsa vagy meghosszabbítsa.

Napi világpiaci árhoz igazodva grammonként a legmagasabb összeget fizetjük felvásárlás illetve záloghitel esetén. Eladná ékszerét, vagy inkább hitelt venne fel rá? Segítünk  dönteni! Szakértő becsüseink minden kérdésére válaszolnak!

Ha gondot okoz az egyösszegű kiváltás, lehetőséget adunk résztörlesztésre.

Felvilágosítást adunk akár telefonon is zálogjegye kiváltásának vagy meghosszabbításának várható összegéről.

Bármennyiszer meghosszabbíthatja hitelét.

Kérésére értesítjük zálogjegye közelgő lejáratáról.

Elzálogosítás menete

A záloghitel fedezetéül szolgáló arany vagy ezüst tárgyat bevizsgáljuk. A tárgy becsült értékének bizonyos százalékát ajánljuk fel hitelként. Amennyiben a hitelösszeg megfelel az ügyfél elképzeléseinek, a zálogtárgy adatait, a hitel összegét számítógépes rendszerünkben rögzítjük. A hitelösszegre kezelési költséget és kamatot kell fizetni. Ezek számítása  üzleteinkben különböző módokon történik, munkatársaink  felvilágosítást adnak  a helyi sajátosságokról.

A zálogtárgy a futamidőn belül bármikor kiváltható vagy a hitel meghosszabbítható a kamatok és kezelési  költség  megfizetésével.

A hitel lejárata fel van tüntetve a zálogjegyen. Ettől számítva 30 nap türelmi időt adunk ügyfeleinknek, ezt követően értékesítjük a ki nem váltott tárgyakat.

Zálogházunk az átvett tárgyakért a becsérték összegéig felelősséget vállal.