Megnyílt webshopunk: kincsesekszer.hu

Folyamatosan töltjük fel készletünket, pár kattintással egyszerűen rendelhet tőlünk!

Két munkanapon belül kiszállítunk utánvéttel 1.290 Ft-ért, előre utalás esetén 890 Ft-ért . Előre utalás esetén megvárjuk amíg a pénz beérkezik a bankszámlánkra és akkor küldjük a csomagot, utánvétel esetén pedig a GLS futárnak kell kifizetni.  50.000 Ft feletti vásárlás esetén nincs szállítási költség!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelt ékszert, ingyenesen kérheti az Önhöz legközelebb eső üzletünkbe az átszállítást.

Rendelésekhez minden esetben  a vásárolt termékhez igazodó díszdobozt küldünk ajándékba, és 50.000 Ft feletti vásárlás esetén tisztítókendő is díjmentesen jár.

100.000 Ft feletti vásárlás esetén ezüst ékszer (fülbevaló vagy medál), 300.000 Ft feletti vásárlás esetén egy arany ékszer az ajándék (gyűrű vagy medál)!

A kiszállítást az ország területén 2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni, de lehet meghatározott más időpontot is kérni, akkor a kért napon szállítunk ki.

Az általunk forgalmazott ékszerekre a jogszabály szerinti 12 hónap garanciát anyag- vagy gyártási hiba esetén vállaljuk. A garancia megszűnik az ékszer nem rendeltetésszerű használata, erőszakos behatás, átalakítás esetén. A garancia nem terjed ki az ékszer természetes elhasználódására, a ragasztott kövekre, valamint a ródium lekopására.

Ha nem használta a terméket és sértetlen állapotban visszaküldi a törvény által biztosított 14 napon belül, akkor visszautaljuk a befizetett összeget, illetve igény szerint kicseréljük a terméket. A visszaküldés költsége a megrendelőt terheli, utánvétellel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni!