KINCSES PLUSZ ÉKSZERHÁZ:

 ÉKSZERÜZLET, ZÁLOGHÁZ ÉS WEBSHOP

Webshopunkat a www.kincsesekszer.hu címen találja 

 

Különleges, minőségi  arany ékszerek pénzvisszafizetési garanciával, rövid határidős kiszállítással webshopunkból. Üzleteinkben záloghitel azonnal, valamint gyönyörű ezüst és acél, új és használt arany ékszerek között személyesen is válogathat szakértő kollégáink segítségével. 

Cégcsoportunk négy zálogház és ékszerüzletet, valamint webáruházat is működtet. A Kincses Plusz Zálogház és Kereskedelmi Kft 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. 1999-ben nyitottuk első zálogház és ékszerüzletünket családi vállalkozásként. Immár Kecskeméten, Kiskunlacházán, Törökszentmiklóson és Kisújszálláson várjuk szeretettel ügyfeleinket.

 

ZÁLOGHITEL

Készpénz azonnal!

Hitel pár perc alatt, sorbanállás és felesleges igazolások nélkül! NÉZZE MEG KISFILMJEINKET!

 

Záloghitelhez nincs szükség munkáltatói igazolásra, számlákra, kezesre és egyéb dokumentumokra! Mégis banki hitelhez hasonlóan fix THM mellett (díjtételeink ki vannak függesztve üzleteinkben), biztonságosan kaphat hitelt nemesfémek fedezete mellett. Igen, hozzánk ARANY és EZÜST ékszereit illetve tárgyait is behozhatja! Lehet törött, sérült az ékszer, vagy fél pár a fülbevaló, minden nemesfémre adunk hitelt.

Ügyfeleink tudják, hogy ennél gyorsabban és kiszámíthatóbban hitelhez jutni nem lehet!

 

ÉRTÉKESÍTÉS

VÁSÁROLJON OKOSAN! Kedvező áron kínálunk MINŐSÉGI új és felújított arany ékszereket, új ezüst és acél ékszereket, porcelán dísztárgyakat.

Karikagyűrűket rövid, 2-3 napos határidővel lehet rendelni rengeteg gyönyörű fazon közül.

Hozott aranyát beszámítjuk vásárlás esetén!

 

FELVÁSÁRLÁS

Megunt, sérült nemesfém ékszereit, vagy fél pár fülbevalóját, esetleg szakadt, horpadt nyakláncát hozza hozzánk! Lehet arany vagy ezüst, az aktuális világpiaci árhoz igazodva felvásároljuk azonnali készpénz kifizetéssel.

Ékszerbecsüseink hozzáértésükkel és kedvességükkel segítik vásárlásukat vagy hiteligénylésüket.

 

 *********

Aktuális híreink

 

Megnyitottuk webshopunkat!

www.kincsesekszer.hu címen megnyílt webáruházunk.

A webshopból való rendelés ma az ékszervásárlás leggyorsabb és legkényelmesebb módja. Egy lépést sem kell tenni, megspórolható a közlekedés költsége és időt is nyerhetünk vele. A hatalmas áruházakban bolyongás helyett villámgyorsan rátalálhatunk a keresett ékszerre, legyen az arany vagy ezüst nyaklánc, fülbevaló, karkötő, gyűrű vagy piercing. Nálunk egyaránt megtalálható a fiatalos divatáru és a régebbi fazonú, különleges, egyedi ékszer is.

A webshopból rendelés nem nagy dolog: a webáruházban kiválasztja a megfelelő ékszert, kosárba teszi, néhány kattintással megadja az adatait, és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával 2 munkanapon belül kézbesíti is a futár a megadott címre a vásárolt terméket, és még ajándékkal is kedveskedünk. Hát lehet ennél egyszerűbb a vásárlás?

A webshopból rendelés nem ördöngösség, próbálja ki és rendeljen ezentúl ékszereket online!

Ön is örül a vasárnapi nyitvatartásnak?

Nálunk ez nem újdonság. Bár üzleteinkben hétfőtől szombatig vásárolhatnak, facebook oldalunkon és webshopunkban vasárnap és munkaidőn túl is megtalálják akcióinkat, kínálatunkat.

Webshopunkban egyszerűen és gyorsan vásárolhatnak feltöltött ékszerkészletünkből. Facebookon elég egy üzenetet küldeniük, és munkatársunk felveszi a kapcsolatot Önökkel. Kérésre képet küldünk és 48 órán belül certifikációval és ajándékkal együtt kiszállítjuk a megrendelt ékszert. 

Karikagyűrűt keres? Megtalálta!

Áruk nagyon kedvező, 16.990 Ft helyett 14.990 Ft/gramm. Mivel ugyanolyan 14 karátos aranyból készülnek, mint a többi ékszer, mi nem adjuk drágább "fazon árban". Ráadásul a tiszta súlyuk alapján számítjuk az árat, nem számítjuk fel ugyanannyiért a könnyebb női gyűrűt, mint a férfi gyűrűt.

Nincs ötlete keresztelő ajándékra?

Válasszon bébi karláncaink, gyerekfülbevalóink közül! 

 

 

MI MINDIG nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy KORREKT FELVILÁGOSÍTÁSSAL és SZAKSZERŰ TANÁCSOKKAL LÁSSUK EL ÜGYFELEINKET!

Büszkék vagyunk arra, hogy több ezer elégedett ügyfelünk bizalmával tüntet ki minket, és köztük sok rendszeresen visszajáró ügyfelet köszönthetünk zálogházainkban! ÖNT IS VÁRJUK SZERETETTEL!

Ha megnézte bemutató kisfilmünket láthatja, hogy a régi sztereotípiával ellentétben a záloghitel nem a szegények hitele, amit szégyell az ügyfél, hanem  banki THM (költségek) mellett, DE AZONNAL FELVEHETŐ KÉSZPÉNZ HITEL!

 

Rendszeres akcióinkról tájékozódjon Facebook oldalunkon!

 Rendelését online is leadhatja!